Bedrijven

Duidelijkheid en verzekeren
Als ondernemer wilt u duidelijkheid over de financiële risico’s die u met uw bedrijf loopt. In overleg met u inventariseren wij deze risico’s. Ook overleggen wij met u welke risico’s u wilt verzekeren en welke risico’s u voor eigen rekening neemt. Het gaat er om dat u een bewuste keuze maakt waarvoor u zich wilt verzekeren en waar u premie aan wilt betalen.

Financiële ricico's
De risicogebieden die wij met u doornemen zijn: aansprakelijkheid, bezittingen, omzetverlies, onverwachte kosten, gezondheid, stoppen met werken en overlijden. Op basis van uw wensen kunnen wij een maatwerk verzekeringspakket voor u samenstellen.

Werkwijze
Om u goed van dienst te kunnen zijn maken wij allereerst een afspraak voor een informatiegesprek. In dit gesprek bespreken wij uw wensen over de bovengenoemde onderwerpen.

In een volgend gesprek laten wij zien welke financiële risico’s uw bedrijf loopt in diverse situaties. Aan de hand van deze informatie bespreken wij met u welke financiële risico’s u wilt verzekeren. We houden hierbij rekening met de reeds bestaande financiële middelen.

Begeleiding
Naast het adviseren van de diverse verzekeringen, begeleiden wij ook de afhandeling van schades en uitkeringen. Ook zullen wij regelmatig uw gehele financiële situatie opnieuw met u doornemen.

Afspraak maken?
Neem contact met ons op via telefoonnummer 0187 – 631176 of klik "hier" om ons contactformulier in te vullen.