Algemeen

Keuze
U kunt bij veel bedrijven uw financiële risico’s verzekeren. Elk bedrijf heeft een eigen filosofie en beleid. Waarom zou u zich bij AD DE GANS ASSURANTIËN verzekeren? Een goede vraag, die wij voor ons zelf makkelijk kunnen beantwoorden. Voor u zal dit wellicht minder eenvoudig zijn, omdat u misschien nog geen kennis heeft gemaakt met onze dienstverlening. Wij nodigen u daarom uit om een vrijblijvende afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek.

Uitganspunten
Onze bedrijfsfilosofie is gebaseerd op een langdurige relatie met onze klanten. Uw wensen, persoonlijke aandacht en excellente service zijn de belangrijkste uitgangspunten in onze dienstverlening.

Onafhankelijk advies
Ons kantoor is volledig onafhankelijk. Dat wil zeggen dat wij geen contractuele verplichtingen hebben met verzekeringsmaatschappijen, banken of hypotheekverstrekkers.

Wet op Financieel Toezicht (WFT)
De verzekeringsbedrijfstak hecht aan goede voorlichting op het gebied van verzekeringen. Op 1 januari 2006 is de Wet Financieel Toezicht (Wft) van kracht geworden. In onze voorlichting trachten wij dan ook zo goed mogelijk te voldoen aan deze wet. Ons kantoor is geregistreerd bij de Autoriteit Financiële Markten (AFM) onder nummer 12018364.

Afspraak maken?
Neem contact met ons op via telefoonnummer 0187 – 631176 of klik "hier" om ons contactformulier in te vullen.